برای بازدید نمونه کارها اینجا کلیک کنید
هزینه سیمان کاری دیوار حیاط
قیمت سیمان کاری دیوار به موارد زیادی بستگی دارد. قیمت سیمانکاری دیوار چهارچوب ثابت ندلرد زیرا در ابتدایی ترین حالت استاد کار جهت بازدید پروژه باید در محل حاظر شود تا از نردیک پروژه را مشاهده کند اگر گروه یا استاد کاری بدن بازدید از پروژه قیمت نهایی را اعلام کند نشان دهنده ی غیر حرفه ای بودن ان استاد کار است ما در این مقاله سعی داریم عوامل موثر در قیمت سیمان کاری را شرح دهیم
عوامل موثر در قیمت سیمان کاری دیوار
یکی از عوامل مهم در هزینه سیمان کاری دیوار متراژ است , مورد بعدی محل سیمان کاری است. حتی شرایط جوی اب و هوا هم در قیمت سیمان کاری تاثیر مستقیم دارد مثلا پروژه ای که در جنوب کشور قرار دارد با پروژه ای که در پایتخ قرار دارد متفاوت میباشد یکی دیگر از عوامل تاثیر گزار مدل و طرح مدنظر کارفرما میباشد. در مواردی اگر نیاز به زیرکاری و اجرای عایق دیوار باشد این مورد هم بر قیمت سیمان کاری دیوار و نما تاثیر می گذارند زیرا نوع زیرسازی دیوار تغییر خواهد کرد. قیمت سیمان کاری دیوارهای داخلی چون در مقابل عوامل جوی نیستند کمتر از قیمت سیمان کاری دیوار حیاط است زیرا در دیوارهای داخلی از متریال با جنس معمولی تر استفاده می شود.
انواع سیمان کاری دیوار
نماهایی که با سیمان درست می شود تنها شامل نمای سیمان کاری ساده نیست . نما های مختلفی را میتوان اجرا کرد که هنگام اجرای آن ها باید نکاتی را در نظر بگیرید. به همین دلیل در ادامه هر کدام از این موارد را برایتان توضیح می دهیم.
نمای ماهوتی و تگرگی
برای این نوع نما باید از پوششی با ضخامت 2 سانتی متر ملات سیمان، خاک سنگ و پودر سنگ استفاده کنید که همگی آن ها بعد از مخلوط شدن با استفاده از دستگاه دوغاب پاش روی نمای تخته ماله ای زده می شود. دقت کنید که اگر در این نوع از نما از مصالح درشت دانه استفاده کنید سطح دیوار بسیار ناهموار می شود که به آن مدل تگرگی می گویند؛ اما در صورتی که از مصالح با دانه بندی ریز استفاده نمایید ناهمواری نما کمتر است که به آن نمای ماهوتی می گویند.
نمای چکشی یا تیشه ای
برای نمای چکشی از دولایه استفاده می کنند. لایه اول شامل آستری به ضخامت 2 سانتی متر است که از ملات ماسه و سیمان سفید یا سیمان رنگی ساخته می شود. سپس لایه دوم روی آن از ملات موزاییک است که دارای ضخامت 1.5 سانتی متری می باشد. لایه دوم را که با ماله می کشند، بندهایی دارد که با شیشه پر می شود و بعد از خشک شدن حالت تیشه ای به خود می گیرد.
نمای سیمانی آبساب – قلمدانی -شسته
این نوع نماها نیز از دو لایه تشکیل می شوند که لایه اول آن ها شامل ملات ماسه و سیمان سفید یا سیمان رنگی است و ملات دوم همان ملات موزاییک می باشد؛ اما روش انجام کار در آن متفاوت است. برای اجرای نمای آبساب قبل از این که سطح کار کاملاً خشک شود دوباره آن را با آب خیس کرده و با برس های خاصی آن را می سابند تا زمانی که مصالح سنگی مشخص شود. اگر این کار به قدری ادامه پیدا کند که سطح نهایی مانند موزاییک صاف و صیقلی شود به آن نمای موزاییک شسته نیز گفته می شود.
البته برخی استادکاران در این روش از آب و اسید نیز استفاده می کنند. اگر بخواهند این کار را انجام دهند باید قبل از این که سطح لایه اندود نهایی خودش را بگیرد آب و اسید روی سطوح می زنند تا سنگ دانه ها به صورت برجسته و درشت دیده شوند و سیمان ها حالت فرورفته پیدا کنند. به همین دلیل به آن اندود سیمانی شسته نیز گفته می شود
دیدگاه خود را ثبت کنید
میخواهید به بحث بپیوندید؟احساس رایگان برای کمک!